Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vélemények az Easy Curls...

Vélemények az Easy Curls hajgöndörítőről?

Figyelt kérdés

[link]

van aki már vett? próbálta? milyen? megéri? mennyire tartós?

2015. febr. 4. 22:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem. Előszőr nem tudtam,hogy kell tartani ezért fent le kellett vágni a hajam,mert beszívta a göndörítő. Elég hülyén néz ki,de neki álltam kipróbálni és fantasztikusan működött.Azóta is.Sok mindent be lehet állítani rajta,elég tartós még az én hajamra is,pedig az enyém nem sokáig marad göndör. Megéri.
2015. febr. 5. 17:01
 2/9 anonim válasza:

Én ma próbáltam, hát, nem tudom...

Még adok neki egy esély.

Azt írták, hogy állítható, hogy mekkora göndör tincseket csináljon.

De igazából nem az állítható, hanem a hőfok, meg hogy milyen sokáig tartsa bent a tincset a göndörítőben.

Azaz jó göndör hajat szerettem volna csinálni, legalábbis kis loknikat, mert ha kirúgja magát, akkor lesz jó. De igazából ez amolyan hullámoska.

Valaki jól meg tudja vele csinálni? Szívesen olvasnék ilyet, mert még próbálgatnám...

2015. febr. 10. 14:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Én sok jót nem olvastam róla, de azért biztató, hogy vannak olyanok is, akiknek bevált. Gondolom a nehezen hullámosítható hajon nem sokat ér.
2015. febr. 14. 08:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én hajam nehezen göndöríthető,de ezzel sikerült.

Legalacsonyabb hőfokon,12 mp alatt (12 csipogás) gyönyörű tincseket csinál,ha hullámosat akarok akkor az 5 mp-eset a 3 csipogásos programot választom.

2015. febr. 21. 14:43
 5/9 anonim válasza:
3× -os áron akciósan. xĐ
2015. márc. 6. 10:48
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
De állítható! Az,hogy meddig tartsa benn a hajat az a göndörség állítása.Ha ennyire nem értesz hozzá, minek vetted?
2015. márc. 29. 13:16
 7/9 anonim válasza:
43%

Sajnos nem állítható.

A göndörség állítása értelmezésemben azt jelenti, hogy mekkora fürtöket szeretnél.

Pl. ha nagyokat, akkor nagy hajcsavaróval csavarod be a hajad. Ha apró loknikat szeretnél, akkor kicsivel.

Lefordítva: Attól még, hogy tovább hagyod benne a hajad a gépbe épített hőcsavaró még nem lesz kisebb, kvázi nem csinál kisebb fürtőket, max tartósabb lesz, hiszen tovább tartod hő alatt.

Pusztán józan paraszti ész...

2015. ápr. 3. 18:03
 8/9 gumicuki001 válasza:
Én kb egy hónapja kaptam meg és imádtam egészen a mai napig hiszen nem akar bekapcsolni és nem csinál semmit és nem tudom mi baja lehet
2016. febr. 5. 16:36
 9/9 anonim válasza:
No én most próbáltam, szerencsére egy hátsó fürtömmel. Eleve - pedig külön kértük - nem küldtek hozzá használati utasítást.(Az első vissza lett küldve, mert bekapcsolni sem lehetett).. Itt a reklámokban kiválóan működik. A másodikat, amit kiküldtek, már be lehetett kapcsolni. A beszívásig még rendben volt, de sajnos nekem le kellett vágnom az egész tincset, szinte tőből, mert nem tudtam kiszedni a gépből. Pont ezért keresgéltem itt, hátha találok valami leírást hozzá. Bár úgy tudom, kötelező a magyar használati utasítás. Negatívum még, hogy a konnektorba is nehezen tudtam beleerőltetni, majd kihúzni. Amúgy lehet, hogy ha rájönnék hogy kell használni, nem lenne rossz, viszont elég durva, hogy nincs más alternatíva megmenteni a hajat vész esetén. Tehát a kezdőknek javaslom, hogy csak pici, rejtett helyen lévő tinccsel próbálkozzanak. És annak is örülnék, ha valaki küld egy linket, egy használati leírással hozzá. Nem videoreklámot, ahol minden pepec, de nem látom, hogy mit nyomkodnak rajta.
2016. dec. 25. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!