Vélemények az Easy Curls hajgöndörítőről?
Én ma próbáltam, hát, nem tudom...
Még adok neki egy esély.
Azt írták, hogy állítható, hogy mekkora göndör tincseket csináljon.
De igazából nem az állítható, hanem a hőfok, meg hogy milyen sokáig tartsa bent a tincset a göndörítőben.
Azaz jó göndör hajat szerettem volna csinálni, legalábbis kis loknikat, mert ha kirúgja magát, akkor lesz jó. De igazából ez amolyan hullámoska.
Valaki jól meg tudja vele csinálni? Szívesen olvasnék ilyet, mert még próbálgatnám...
Az én hajam nehezen göndöríthető,de ezzel sikerült.
Legalacsonyabb hőfokon,12 mp alatt (12 csipogás) gyönyörű tincseket csinál,ha hullámosat akarok akkor az 5 mp-eset a 3 csipogásos programot választom.
Sajnos nem állítható.
A göndörség állítása értelmezésemben azt jelenti, hogy mekkora fürtöket szeretnél.
Pl. ha nagyokat, akkor nagy hajcsavaróval csavarod be a hajad. Ha apró loknikat szeretnél, akkor kicsivel.
Lefordítva: Attól még, hogy tovább hagyod benne a hajad a gépbe épített hőcsavaró még nem lesz kisebb, kvázi nem csinál kisebb fürtőket, max tartósabb lesz, hiszen tovább tartod hő alatt.
Pusztán józan paraszti ész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!