Szerintetek ez milyen színmélységű festék?
Ez tetszik nekem nagyon, ilyen színű hajat szeretnék. Viszont a Palette elég furán számozza a festékeit, így nem tudom behatárolni, érdemes-e egyáltalán megvennem.
Nekem most kb. ilyen színmélységű (festett):
Annyi a különbség, hogy vörös vagyok, nem barna, de vörösben most hirtelen nem találtam megfelelő színmélységűt.
Talán még ez:
A kérdésem az lenne, van-e értelme megvenni a festéket, vagy úgyse látszana a hajamon semmilyen szinten? Nem várom, hogy világosodjak, de szeretnék rezesebb lenni. Nem durván rezes, csak úgy szép visszafogottan, mégis határozottan. :D Az a fura még, hogy a hátoldalán ez a paletta van:
Szóval akkor esélytelen vagyok? Csak szőkék festhetnek? Nem tudom, mennyire lehet ezeknek hinni.
Majd írok, milyen lett, talán vasárnap befestjük.
Nem kell hajradír, aszkorbinsavaztam, most 7-es vörös vagyok, igazából tök szép hajszínem van azóta.
3 doboz festék 3 x 1200 forint volt, a fodrász 10 fölött kezdődne, plusz nem bízom a színkeverő képességeikben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!