Hogyan, mivel, és mikor kellene elkezdeni a borotválkozást?
Eléggé irritál már az arcszőrzetem,a hólanjkutyám és a fanszőrzetem.
15 éves vagyok,még sohasem borotváltam semmimet.
Az addig megvan,hogy mindegyikre külön borotva kell,de MILYEN,és milyen kellékeket (hab,zselé) hol kell használni?
Rosszkategóriában tettem fel a kérdést,de ezt gondoltam a leglogikusabbnak.
A második kérdésem a hajammal kapcs. lenne.
Kb. 2 hónaponta szoktam festeni (feketére) és eléggé gyorsan hullik/töredezik.
Először mindíg samponnal szoktam megmosni(a nevét nemtartom számon,mert általában mindíg mással,és emiatt egyszerűen kifésülhetetlenné vállik,tehát sampon lemosása után,mindíg balzsamot használok.(Nem márkás,(csak egy boltban kapható síma balzsamról van szó).
Ugye zuhanyzás után,minden egyes alkalommal a hajszárítót veszem a kezembe,mert általában nincs sok időm.
Kb. hetente mosom a hajam,néha kétszer,de régebben napiszinti volt.
15/F.
U.I : Normális kérdésre,normális választ szokás adni!
U.U.I : Trollok kíméljenek!
Veszel egy sima eldobható borotvát a közértben. Megmosod vízzel az arcodat, a szőrös részt beszappanozod, és leborotválod. Ennyi. Apukádat híd segítségül, ha kell!
A többit hagyd!
Mennyire hosszú a hónaljszőröd?
Hullhat a hajad, ha nedvesen mész ki vele az utcára, és attól is, ha nem húzol sapkát rá télen. Kaphattál fertőzést is, pl. a fodrászatban. A festés is gyengíti a fejbőrön a savköpenyt. Kend be mosás előtt frissen csavart citrom levével, dörzsöld bele jól!
És fesd otthon a hajad!
Válts hetente fésűt, hogy a fertőzést ne vidd át magadra újra meg újra!
És ne menj ki sapka nélkül, frissen mosott hajjal télen!
És zselét ne használj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!