30 évesen érdemes elkezdeni a ránctalanító krémek használatát?
Mivel valódi ránctalanító krémek NEM léteznek, és csak a megelőzés (pontosabban a ráncok elodázása) lehetséges, így érdemes antioxidánsban gazdag krémek használata.
Olvass:
Állítólag már 20-25 évesen el kell kezdeni, mivel olyan nincs, ami a meglévő ráncokat eltünteti, ezért meg kell őket előzni.
Én egyébként csak akkor használok krémet, ha nagyon kiszárad a bőröm, mert eddig bármilyen krémtől (a 2000 forintostól kezdve a 15000 forintosig) pattanásos lett a bőröm. Szóval én nem használok, és nincsenek is ráncaim így a 40 felé közeledve sem.
Egyszer a tv-ben láttam egy riportot egy kozmetikai cég vezetőjével, akitől megkérdezték, hogy ő használja-e a saját termékeiket, és az volt a válasza, hogy nem. Hát ez elég sokat elmond :)
Itt a genetika is igen rendesen beleszól a dolgokba. Tény, mindenki ráncosodni fog, ez senkit nem kerül el. Ki hamarabb kezd, ki később, de nem ússza meg! Valaki lassan 30 éves korától lesz egyre ráncosabb, valakin hirtelen jelentkezik egyszerre 10 csík.
Szerintem megelőzésnek használj természetes antioxidánsokat, búzacsíraolajat, szőlőmagolajat, napi rendzserességgel fogyassz C vitamint.
Vízhiányos bőrrel születtem, ez így egész életemre hatással van. 5-10 évvel öregebnek nézek ki a ráncaim miatt, arcomon, kezemen...
Már szinte mindent kipróbáltam, vízivás, krémek...
Elegem van már a megjegyzésekből, hogy miért nem használok krémeket, amennyiben használok biztosan rossz terméket használok. Az emberek sajnos szeretnek ítélkzeni, és olyanokat részesíteni előnybe, mint aki most lépett ki a címlapról. Nemhogy segítenének, praktíkákkal, hiszen sokat utána olvasok a neten, de mindent nem tudhatok. Csak itélkeznek, ápolatlannak neveznek. Nehéz dolog ez. Jobb volt nagyanyáink idejében, amikor még nem volt ez a sok mű nő, mai mára természetes.
Manapság igen nehéz a jó , és szép ruhát is megválasztani, ami előnyős a testalkathoz. Rengetek időt töltünk, hogy elmegyünk szétnézni, hátha találunk egy két ruhadarabot ami jól áll, amennyiben találtunk, igen örülünk neki.
Ennek a legfőbb bizonyítéka, az átváltoztatom műsorok.
A legtöbb nő egyszerűen öltözködik, úgy ahogy bemennek a műsorba. De ez már nem jó, címlap nőként kell kinézni, mert manapság az a divat. Rengeteg idő, energia, ameddig megtanulunk idővel együtt futni. Akár a ráncok tekintetében is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!