Hány éves kortól lehet/érdemes ránctalanító krémet használni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 17:22
1/5 anonim válasza:
bőrtípustól függ. Ha száraz a bőröd, akkor már 18 évesen is használhatsz. Nekem zsíros, 32 évesen még elég a sima hidratáló. Egyébként ezek csak feszesítik a bőrt egy időre, feltöltik a ráncot, de nem fogják megszüntetni.
2/5 anonim válasza:
Ez igazából a génektől függ, de szerintem 30-35 éves kornál hamarabb felesleges, csak károsítja a bőrt. Bőven elég ekkortól elkezdeni használni ilyen krémeket, mivel nagyjából ebben a korban jelennek meg az első kis ráncok. Remélem tudtam segíteni, bár nem írtad, hogy mennyi idős vagy:)
3/5 anonim válasza:
Én huszonéves vagyok, egyedül a szemem környékére használok ránctalanítót, mivel ott nagyon vékony és érzékeny a bőr, nagyon kell rá vigyázni.
Az arcodra szerintem 30 körül érdemes lekezdeni.
4/5 anonim válasza:
Akkor kell használni ha ráncos vagy, mivel arra való. Hamarabb semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!