Nem szeretek furodni?
Zsiros a borom es a hajam is. De vallam hatam is. Viszont nincsenek pattanasaim. Lenyeg-a-lenyeg, ha megfurdok, akkor kb 1 oraig at tok jo erzes, de utana elkezd befenyleni a homlokom. Masnap pedig rettento kellemetlen piszkosnak erzem magam, igy mindennap furodtem es hajat mostam.
Most hogy munkanelkul vagyok es nem kotelezo mindennap furodnom nem is teszem. Pl. csak hetfonkent furdok. Masnap kedden nagyon rossz! Ragacsos szinte a borom. Es honalj szagom van. De utana szerdan mar egesz jo, es csutortokre a honalj szag is elmulik es tok jo a kozerzetem.
Viszont holnap megint hetfo es ideje lenne furodni, de nem akarok, mert kedden megint olyan piszkosnak fogom akkor erezni magam.
Lehetseges hogy olyan a bortipusom hogy a mosakodas nekem tobbet art mint segit? Illetve tenyleg elmulik a testszagom vagy csak hozzaszokom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!