Ha nem eszek cukros eteleket, elmulhatnak a pattanasaim?
Szia!
Én évekig gyulladt, aknés bőrrel küszködtem, mindenféle kencét kipróbáltam rá, még fogamzásgátlót is de semmi.. Ami segített az az életmódváltás. Száműztem többek között a cukrot is az étrendemből, meg a több egészségtelen élelmiszert. Ritkán szoktam "bűnözni", ez még belefér. Sok vizet iszok, hetente 4x 5x végzek testmozgást és tökéletesen letisztult az arcom. Egy kicsit ugyan heges maradt, ami nem csoda hisz megviselte az arocmat ez a pár év, de ezt dermaroller kezelésekkel fogom majd eltüntetni. Lényeg, a lényeg segíthet ha száműzöd a cukrot, de javaslom, hogy ne csak erről mondj le, hanem az egyszerű szénhidrátokról is, helyette térj át az összetett szénhidrátokra. Meg van az esély rá, hogy végleg megszabadulj tőlük.Ja és szedj multivitamint és c-vitamint is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!