Szia! nekem hormonális dolog miatt lett borzalmas a bőröm.Egyik napról a másikra hatalmas kelések, és gyulladt pattanások... borzalmas.
Sok MÁRKÁS dolgokat összevásároltam, őszintén mondom, semmit nem ér!
ami ér: Yamuna szappan.400-500 ft-ért kaphatók, én bio boltba vettem, de kapható dm, rossmanba is, ha jól tudom, hasonló áron. Ennyi pénz megéri a próbát, nem nagy pénzkidobás, ha mégse jön be! De nekem bejött nagyon is! Igaz, mivel nekem hormonális gondjaim vannak, nem akadályozza meg, hogy kialakuljon a pattanás, de minden nap ezzel a szappannal mosok arcot, reggel-este. az arcom egy hét alatt sokkal jobb. 2-3 friss pattanás meglátszik persze, de a gyógyulás sokkal gyorsabb!
Amit még ajánlok, a teafa olaj. mindenhol 2000-3000 ftért találtam csak, viszont ebbe a bio boltba 700 ft-ért kaptam :) Óvatosan kell vele bánni, a friss gyulladt pattanásra szabad csak töményen tenni,mert egyébként a bőrt nagyon szárítja. a gyulladás másnapra elmúlik, már csak a pattanás sebe marad.1-2 nap és az is elmúlik. szóval szuper!
én arc"tonik"ként is használom, vízbe tettem pár cseppet, és azzal törlöm át minden nap az arcom. ezzel fertőtlenítem a bőröm.
Remélem tudtam segíteni. Krémmánián olvasgass róla, engem ott győztek meg! Szép napot!
szia nekem ez segített :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!