Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szoláriumba be kell jelentkezni?

Szoláriumba be kell jelentkezni?

Figyelt kérdés
Belvárosi szoliról van szó, nem lakótelepesről egy panel garázsában. A honlapon van telefonszám. Besétálhatok csak úgy, és majd adnak időpontot, ha épp nem szabad egy gép sem, vagy inkább előre telefonáljak, mielőtt egyáltalán bemennék?
2015. jan. 31. 15:25
 1/3 anonim válasza:
Nem kell bejelentkezni, de előfordulhat, hogy várnod kell, főleg, ha munkaidő után mész. Ha nincs rá időd, vagy nem szeretnél, nyugodtan odaszólhatsz nekik, hogy mikorra írjanak be.
2015. jan. 31. 16:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Belvárosi szoliban is lehet kis forgalom. Ha felkapottabb hely, akkor odaszólhatsz, hogy mikor jössz, és akkor lesz szabad gép. Én mikor régen szoliztam, akkor olyan helyre mentem, ahol 3 fekvő meg 1 álló szoli volt, én az állót szerettem, és volt, hogy telefonáltam, hogy 5-től szeretném 6 percre azt a gépet és kedvesek voltak, mert úgy intézték, hogy mire mentem üres volt.
2015. jan. 31. 19:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem kell bejelentkezni. Bemész és ennyi.

Viszont ha nagy nyári nyüzsgés van, előfordulhat, hogy sokan állnak sorban, és ekkor kérhetsz időpontot másnapra, hogy kivédd ezt a váratlan sort :)

De besétálhatsz csakúgy, igen :)

2015. febr. 2. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!