Szoláriumba be kell jelentkezni?
Figyelt kérdés
Belvárosi szoliról van szó, nem lakótelepesről egy panel garázsában. A honlapon van telefonszám. Besétálhatok csak úgy, és majd adnak időpontot, ha épp nem szabad egy gép sem, vagy inkább előre telefonáljak, mielőtt egyáltalán bemennék?2015. jan. 31. 15:25
1/3 anonim válasza:
Nem kell bejelentkezni, de előfordulhat, hogy várnod kell, főleg, ha munkaidő után mész. Ha nincs rá időd, vagy nem szeretnél, nyugodtan odaszólhatsz nekik, hogy mikorra írjanak be.
2/3 anonim válasza:
Belvárosi szoliban is lehet kis forgalom. Ha felkapottabb hely, akkor odaszólhatsz, hogy mikor jössz, és akkor lesz szabad gép. Én mikor régen szoliztam, akkor olyan helyre mentem, ahol 3 fekvő meg 1 álló szoli volt, én az állót szerettem, és volt, hogy telefonáltam, hogy 5-től szeretném 6 percre azt a gépet és kedvesek voltak, mert úgy intézték, hogy mire mentem üres volt.
3/3 anonim válasza:
Nem kell bejelentkezni. Bemész és ennyi.
Viszont ha nagy nyári nyüzsgés van, előfordulhat, hogy sokan állnak sorban, és ekkor kérhetsz időpontot másnapra, hogy kivédd ezt a váratlan sort :)
De besétálhatsz csakúgy, igen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!