Hajnövesztés,1honap alatt 8cm?
az imént olvastam egy bizonyos fulfix készitményről ami látszolag nagy eredményekkel kecsegtet hajnövesztés témában. hihetetlen előtte-utána képek vannak egy honap használat után.
Én nemhiszem hogy egy szer valoban ennyire hatásos legyen. Van olyan aki már probálta ? ha igen, kérem ossza meg tapasztalatit.
engem is érdekel, én is olvastam ezt a fantázianevet.
Talán Dr. Chen készítmény?
Nos, ha valaki egy kicsit is tapasztalt a webaruhazakban egyből látja, hogy kamu az oldal.... egyszerűen átlátszó.
És ilyen szer nincs! Ricinus, olajozas, belsőleg vitamin!
Kamu vélemények vannak az oldalon kamu emberek képeivel, akik nem is magyarok... szóval sokat ne várj ezek után a szertől sem. Átverés.
A hajnövekedést természetes szerekkel nem is lehet gyorsítani, mert ahhoz génmódosítás kellene... ami pedig nagyon veszélyes is lenne. Ha egészséges vagy és minden rendben a hajaddal akkor nő kb havi 1.5-2 cm-t. Ez már jónak számít.
De mért járatná le magát a Dr. Chen? A többi készítményének nagyon jó híre van.
Pl. a C-vitaminja az egyedüli valódi C-vitamin a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!