Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajnövesztés? Meg szeretném...

Hajnövesztés? Meg szeretném növeszteni, de mit csináljak amíg még nem lehet vele semmi normálisat kezdeni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 23 éves férfi vagyok, régen hosszú hajam volt (hátközépig érő), 4 éve levágattam, azóta "kefe" fejem van. Mostanában elkezdtem gondolkodni hogy visszanövesztem, de az tántorít vissza, hogy amikor még nem lehet középen elválasztani, vagy összefogni, vagy bármit kezdeni vele hogy normálisan nézzen ki, arra az időre valakinek van-e valami ötlete, hogy mégis hogy lehetne megoldani, hogy normális fejem legyen? Aki már növesztette a haját teljesen rövidből hosszúra, az tudja melyik időszakról beszélek. Köszi!

2015. jan. 21. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Tegyél bele ilyet, ez még pasin sem néz ki hülyén szerintem...

[link]

2015. jan. 21. 16:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi első, ilyenem volt anno. Csak az a baj, hogy amíg nincs olyan hosszú hogy lehessen hajráfot használni, arra az időre kellene ötlet. Zselével nem szeretném tönkretenni. Vagy hordjak sapkát állandóan amíg nem ér el egy olyan hosszt amíg lehet vele kezdeni valamit? :D
2015. jan. 21. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok. Ha cukros vízzel vagy citromlével "lövöd be", akkor azok ugyanolyan tartást biztosítanak, mint a zselé, csak nem ártalmasak.
2015. jan. 21. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!