A ricinus hajpakolástól viszkethet a fejbőr?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a ricinus olaj serkenti a hajnövekedést, ki is próbáltam hajpakolásként, de nagyon viszketett a fejbőröm tőle. Ez normális?2015. jan. 29. 00:23
1/7 anonim válasza:
1. remélem híggítottad más olajjal.
2. amíg fenn van viszkedhet, ha már lemostad nem.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem hígítottam semmivel, kellett volna?? Ha lemosom nem viszket.
2015. jan. 29. 12:12
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem baj, ha viszket? Ez a velejárója? Azt hittem allergiás vagyok rá és azért.
2015. jan. 29. 12:13
4/7 anonim válasza:
Olajat még mindig nem szabad fejbőrre kenni mivel eltömíti a pórusokat és kihullhat a hajad tőle. A hajnövekedés pedig genetika, nem lehet gyorsítani. Olajak hajvégek töredezésére jók.
5/7 anonim válasza:
Csak az utolsóra ne hallgass mert, idióta, az indiaiak olajozzak a hajukat, nem hullik tőle! Tapasztalat! Már rengeteg olajos kezelést csináltam! Senkinek nem lett tőle baja! Ellenkezőleg! Gyönyörű lett! Igen higitsd, pl olivaval mer önmagában túl sűrű.
6/7 A kérdező kommentje:
miért baj ha túl sűrű? Legalább kevésbé folyik ki nem? Akkor az természetes ha viszket tőle a fejbőröm?
2015. jan. 30. 01:12
7/7 anonim válasza:
Mert nehezebben mosod le a hajáról, és általában nem szoktuk töményen használni. Nem allergiás reakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!