Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Túlzott zseléhasználat?

Túlzott zseléhasználat?

Figyelt kérdés

árthat a hajnak? szerintetek tényleg kihullhat tőle a haj? suliba azt mondták, én meg már tökre parázok, mert szinte mindennap használok hajzselét :/

NORMÁLIS VÁLASZOKT LÉCCI!!

Köszönöm (egy aggódó kamasz ;)

2015. jan. 28. 14:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
waxot még sose használtam, télleg jobb mint a zselé? ugyanúgy beáll tőle a haj, mint mondjuk egy ilyen 7-8as erősségű hajzselétől?
2015. febr. 3. 14:34
 12/17 A kérdező kommentje:
amúgy meg régen az emberek tojássárgáját kentek a halyukra, akár a szakállukra is (kecskeszakállra gondoljatok leginkább), az még talán egészséges is
2015. febr. 3. 17:06
 13/17 anonim válasza:
Igen, a waxtól is beáll rendesen. Az is számít hogy milyen típusú hajad van (vastagszálú, vékonyszálú) illetve hogy milyen hosszú :-)
2015. febr. 15. 19:59
 14/17 A kérdező kommentje:
utolsó, hát igazából egy göndör hajat képzelj el, nem mondanám hogy vastag szállú (nem egy rasztás valami), és egyáltalán nem hosszú, nem ér a vállamig, hanem körülbelül 1-2 centi maximum 3 (helyenként)
2015. febr. 19. 17:50
 15/17 A kérdező kommentje:
vagyis ha megnőlne akk jó göndör lenne xd mint valami pumuklinak kb xd azér zselézem vagy kenek rá valamit mert ha nem tenném akk meghalnék, annyira cinkes :O
2015. febr. 19. 17:51
 16/17 A kérdező kommentje:
(vagyis én annyira nem szeretem ha úgy nézek ki)
2015. febr. 19. 17:52
 17/17 anonim ***** válasza:
nyírd pár milisre úgy jobb, és zselé se kell
2015. febr. 28. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!