Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » (elnézést, ha rossz a téma)...

(elnézést, ha rossz a téma) Nézhet ki jól a szolizott bőr, ha vannak striák a hasamon, lábamon? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

Nagyon fehér a bőröm, túlságosan fehér, ezért arra gondoltam, lehet elmennék szoláriumba, hogy pici színt kapjak. Nem ilyen szénné égett bőrre gondolok, hanem egészséges kinézetűre (a mostani bőrömhöz képest minden sötétebb kb szóval úgy képzeljétek el). Na és az lenne a kérdésem, hogy sajnos van pár stria a lábamon és a hasamon. Nem nagyon látszanak a világos bőröm miatt, de félek, ha elmennék szoliba, fehér csíkokként világítanának a sötétebb bőrön. A striák is barnulnak vagy azok úgy maradnak? Így semmi esélyem, hogy szép bőröm legyen? Nem is csak szolzásra gondolok, hanem mondjuk ha napon barnulnék majd nyáron.

Valakinek van tapasztalata?

2015. jan. 27. 22:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kérdező! Tapasztalat: Sajna nagyon csíkos voltam, de most nem látszik, sőt vékonyabbnak látszom barnán. Egy dolog makacsul megmaradt olyan porcelán fehér, amilyen voltam, az a műtéteim hege a térdemen. Ha éltél még csúnyát, na az az... ha szoknyában vagyok, bevallom rá szoktam alapozózni, akármilyen ciki :S de nekem egy csíkom se látszik most sehol!
2015. febr. 10. 12:00
 12/15 A kérdező kommentje:
sajnos nekem több hegem is van a lábamon :((((( akkor semmi esély úgy látszik :((
2015. febr. 10. 20:07
 13/15 anonim ***** válasza:
A heg nekem nem múlt el és a teljesen más bőrtípusú barátnőm is megkérdeztem, neki látszik-e a műtét helye és igen. Sajnos sanszos, hogy nem fog elmúlni, nem akarlak elkeseríteni. A striák viszont senkin nem látszódnak a környezetemben. Használj olyan szolikrémet, amiben van Q10. A heghez meg szokj valahogy hozzá és váltsd előnyödre. Én ha valaki bámulja, mesélek róla, mekkora "életveszélyben" voltam, mint a pasik :P és akkor már nem is olyan gáz az a heg ;) a striák miatt ne aggódj, nekem egy se látszik, szép barnák :)
2015. febr. 18. 08:23
 14/15 A kérdező kommentje:
köszi. igazából nekem nem műtéti hegek, csak "sima" hegek, kiskoromban elestem stb és így gyógyult be a seb.
2015. febr. 18. 12:59
 15/15 A kérdező kommentje:
a szolikrém amiben van Q10 mire jó?
2015. febr. 18. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!