Barna hajon sötétebb barna melír csíkok?
Figyelt kérdés
Egyszerű,nem túl sötét barna hajam van,és szeretném egy kicsit földobni.Arra gondoltam,hogy pár árnyalattal sötétebb barna melír csíkokat rakatok bele.Szerintetek?Nem szeretném szőkére,és a mostani nagy divat,az ombre haj meg már tömegdivat,és ezért is nem szeretném.Szerintem ez a melír ötlet jó lenne,mert hisz nem roncsolja túlzottan a hajat,és megmarad a hajam természetes hatása,de mégis van benne egy kis extrém.. :) Vélemény?2015. jan. 26. 12:53
2/3 anonim válasza:
Szerintem hagyd így és LÉGY TERMÉSZETES. Amúgy lehet, hogy ez még belefér a természetességbe, ha neked tetszik:)
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez nem jó ötlet. Vannak helyzetek, amikor sötétebb a hajvég, vagy egyes tincsek: pl. ha valaki világosabbra akarja a haját festeni, de nem tudja mindenhol egyenletesen visszaszedni a festéket. Vagy ha nem jól van festve a haj, és egy idő után a hajhossz besötétedik. Szóval azt a hatást kelti, mintha valamit elrontottál volna.
Lehet nagyon szép melírokat készíteni más színnel is, mint a szőke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!