Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna hajon sötétebb barna...

Barna hajon sötétebb barna melír csíkok?

Figyelt kérdés
Egyszerű,nem túl sötét barna hajam van,és szeretném egy kicsit földobni.Arra gondoltam,hogy pár árnyalattal sötétebb barna melír csíkokat rakatok bele.Szerintetek?Nem szeretném szőkére,és a mostani nagy divat,az ombre haj meg már tömegdivat,és ezért is nem szeretném.Szerintem ez a melír ötlet jó lenne,mert hisz nem roncsolja túlzottan a hajat,és megmarad a hajam természetes hatása,de mégis van benne egy kis extrém.. :) Vélemény?

2015. jan. 26. 12:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó ötlet!
2015. jan. 26. 13:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd így és LÉGY TERMÉSZETES. Amúgy lehet, hogy ez még belefér a természetességbe, ha neked tetszik:)
2015. jan. 26. 13:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem jó ötlet. Vannak helyzetek, amikor sötétebb a hajvég, vagy egyes tincsek: pl. ha valaki világosabbra akarja a haját festeni, de nem tudja mindenhol egyenletesen visszaszedni a festéket. Vagy ha nem jól van festve a haj, és egy idő után a hajhossz besötétedik. Szóval azt a hatást kelti, mintha valamit elrontottál volna.

Lehet nagyon szép melírokat készíteni más színnel is, mint a szőke.

2015. jan. 26. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!