Most fekete hajam van. Ha befestem szőkére majd vörösre (mennyi időt hagyjak a 2 festés között? ), akkor törni fog?
Minek fested szőkére ha vörösre akarod??
Menj fodrászhoz ha nem értesz hozzá, mert házilag csak valami borzalmas foltos narancssárga hajad lesz. Azt helyrehozni elég nehéz lesz utána.
Ne csináld ezt otthon, mert tönkremegy a hajad!!! Nekem sokáig volt feketére festve, nagyon szerettem volna barna hajat, de szép, egészséges hosszú hajamat meg féltettem.
De aztán győzött a kiváncsiság, belevágtam, de fodrászra bíztam a dolgot...és olyan ügyesen megcsinálta, hogy most szép vörösesbarna a hajam, és egész világos! Nem tette tönkre a hajam, a végéből kellett vágni kb 3-4 centit...de azt amúgy sem bántam...
Ha gondolod, megadom neked a fodrász elérhetőségét!!!
Én sem értem, hogy miért akarod így... Feketéből először úgyis sárgás-vöröses lesz, akkor inkább a vörössel kezdj, bár abból megint nehéz szép szőkét csinálni.
Azt sem írod, hogy festett a hajad, vagy természetes fekete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!