Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha póthajat rakatok fel,...

Ha póthajat rakatok fel, mondjuk 10 cm-ereset akkor az körülbelül meddig lehet a fejemen?

Figyelt kérdés
(és körülbelül mennyiért raknak fel 10 centit úgy nagyjából,és hány éves kortól?

2015. jan. 25. 09:57
 1/2 anonim válasza:
Szia. Nem vagyok túl jártas póthaj terén, de, hogy meddig lehet rajtad az attól is függ, hogy hogyan van rátéve (van olyan amikor befonják a hajad és csak rávarrják, ez ugye nem tart sokáig; van olyan amikor a hajtincseidre ragasztják, ez ugye tartósabb). A munkájuk miníségétől is függ a tartóssága és, hogy milyen jól ápolod a póthajad. Korhoz nem tudom, hogy kötik e vagy sem. Ha komolyan gondolod azt javaslom válassz ki egy fodrászatot ahol megcsinálják és telefonon, de talán inkább személyesen érdeklődj róla. Érdeklődni mindenhol lehet azért nem kérnek pénzt. Ami fontos: inkább legyen drágább egy kicsit, de legyen jobb szakképzettség. Nehogy a hajad bánja ha amatőrrel csináltatod. Mielőtt bemennél talán neten utánna nézhetél, hogy átlagban milyenek az árak. Mivel sok lehetőség van hogyan rakasd fel, gondold meg hogy jobb a hajadnak. Remélem tudtam segíteni sok sikert :)
2015. febr. 4. 11:43
 2/2 anonim ***** válasza:
10 centi? :D ha azért akarsz 10 centiset felrakatni mert irto rovid a hajad, akkor most szolok, hogy felejtsd el.
2015. febr. 5. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!