Miért ellenzi mindenki az otthoni hajszőkítést?
Nekem már mindenféle színű volt, mindig magamnak csináltam. Most már pár éve szőke, és az elmúlt fél évben kétszer volt, hogy csodálkoztak rajta, hogy nem eredeti. (Sötétbarna eredetileg.)
Nekem is folyton mondják, hogy azért a helyemben elmennének fodrászhoz, de minek. Nem vagyok fodrászellenes, az én tesómnak nagyon jó a fodrásza, de mégis az én hajam.
Persze vannak olyanok, akik csak leszívják, és sprőd marad meg csibesárga, nem néznek utána, hogy kell ápolni, mire kell figyelni.
Ha ilyen ügyes vagy, miért nem bízza rád a húgod a haját? Lehet, hogy neki nem az a véleménye, mint neked?
Amúgy meg vannak olyan emberek, akik otthon maguknak nagyon ügyesen meg tudják csinálni a hajukat, viszont a többség meg nem. Na nekik érdemes szakemberhez fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!