Hogyan lehetne a hajtetveket házilag kiírtani?
Figyelt kérdés
Itt most nem arról van szó, hogy nem merek bemenni a patikába, vagy hogy sajnálom a pénzt a tetűírtósamponra, hanem arról, hogy már 4. hónapja heti kétszer kezelem a kislányom haját, és utána kétszer átfésülöm tetűfésűvel. a sampon 2000 ft-nál kezdődik,de semelyik sem válik be. kicsit drága mulatságnak tartom ezt a dolgot. És még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy természetesen rendszeres ágynemű-mosás van. azt mondták a patikában, hogy nagyon ritka ha elsőre kijönnek a tetvek, és a serkék, és hogy ez általában több próbálkozást ígényel. tudnátok segíteni, hogy milyen HÁZI módszerrel tudnám kiírtani a tetveket és serkéket?2008. aug. 21. 07:53
11/12 anonim válasza:
Hol lehet beszerezni, mi a neve és mennyibe kerül az elektromos tetűírtó fésű?
12/12 A kérdező kommentje:
az az igazsag, hogy nem tudom, hogy magyarorszagon lehet-e kapni, de nalunk a gyogyszertarban, meg az ilyen dm szeru uzletekben lehet kapni, de egyebkent ha nalatok nincsen, biztos vagyok benne hogy vatera szeru helyekrol tudsz rendelni.
remelem megoldodik a problema, tudom min mesz keresztul
2010. jan. 28. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!