Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csillogó, zsíros arc?

Csillogó, zsíros arc?

Figyelt kérdés

Nagyon csillog (zsiros) az arcom, felviszem az arcomra az alapozót és 1 óra mulva ugy csilllog mint...:S

Mit ajánlotok?

2010. febr. 7. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem alapozót használnék, mert az eltömíti a pórusokat, szóval csak rontasz a helyzeten. Használj köpúdert, és korrektort, ha szükséges.
2010. febr. 7. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Alapozót ne használj, púderből is csak jó fajtákat. Egyébként meg nekem az orvos mondta hogy ezzel semmit nem lehet kezdeni, mindig ilyen csillogó, zsíros lesz. Az én bőröm is ilyen.
2010. febr. 7. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:

ha emelett vizhiűnyos a bőröd, akkor használj nyugodtan alapozót, és fedd be kőpuderrel, nekem beválik így évek óta.

Ja meg alap hidratálókrémet is teszek fel, vizhiányos bőrre valót.

Mert hiába zsiros az arca lehets záraz, viz miatt, az más anyag, mint a zsír.

2010. febr. 7. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Először is, felejtsd el a szappanos arcmosást! Bár nem tudom, hogy mivel tisztitod, de azt felejtsd el.

Nekem is zsiros a bőröm, és én a Garnier Pure active arclemosót használom(Rossmann kb:999 Ft), segit. Én csak simán lemosom vele a pofim, és Manhattan kőpúderrel bepamacsolom(DM kb:1400 Ft).Mindkét terméket direkt a problémás bőrre találták ki. Egy pár óra múlva egy kicsit csillog a nózimnál, de ez már semmi ahhoz képest hogy milyen volt! Nekem is iszonyatosan fénylett az arcom. Ha száritó arckrémet is kensz a pofidra, akkor garantáltan még zsirosabb lesz tőle, ez egy ördögi kör.

2010. febr. 8. 09:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Reggeli arcmosás után egy kis vattára ásványvizet kell csepegtetni, és pár csepp citromlevet ráfacsarni, áttörölni az arcot, és hagyni megszáradni. Ezután púdert sem használtam, mégsem zsírosodott be a bőröm.
2010. febr. 9. 22:51
 6/7 anonim válasza:

Semelyik válasz sem jó. A zsíros arcbőr a 4 bőrfajta egyik típusa. Alapozót lehet használni, csak ne olyat, ami súllyosbítja a pórusokat, aminek elrejtésére használandó. Korrektorzni lehet a bőrhibáknál, de nagyobb területre ne, mert csak ki nagyíthatod vele azokat. A reális válasz a zsíros arcbőr ellen, semmi más, mint az Ilcsi Fekete Szappan, így szappant is szabad használni! Mellesleg a kezelés után javaslott hidratálok, ami nem tömíttik el a pórusokat, illetve habkrémek zsíros bőrre. Nekem is zsíros az arcom és ennél jobb választás nincs, az arcodat minden nap le kell tísztittani este. Egyébként az Ilcsi több, mint 14 országba szállít ki termékeket. Ezt LIA iskolában végzett kozmetikustól tudom. Így szép lesz az arcod. :))))))

Ilcsi Fekete Szappan

Nivea BB Cream

[link]

[link]

2014. febr. 1. 12:36
 7/7 anonim válasza:

[link]

Az Ilcsi Fekete Szappan Url címe... :)))))))))))))

2014. febr. 1. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!