Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olajos, zsíros, csillogó...

Olajos, zsíros, csillogó arcbőrre van megoldás?

Figyelt kérdés

Átolvasgattam ezzel kapcsolatban pár kérdést, de egyik se adott pontos választ, ami nekem segítene.

A lényeg, hogy nem pattanásos, nem mitesszeres a bőröm (csak az volt) viszont úgy csillog, hogy másodpercenként kell felitatnom papír zsebkendővel. Használok alkoholmentes, aloeverás, kakukkfüves meg tudom is én milyen "hasznos" tonikot amit reggel és este kenek fel az arcomra, de semmit se használ pedig állítólag mattitó. Az Avonbol van még egy 3 az 1-ben arclemosó, tonik és hidratáló krémem + arcradírom és agyagos arcpakolásom, de mondanom se kell, hogy semmit se ér. Mit csináljak? Vegyek valami mattitó hidratálókrémet? Vagy valami jobb megoldás van?

2011. aug. 28. 08:57
 1/3 anonim ***** válasza:
bocsi az offért, de a mitesszereidet hogy tüntetted el?
2011. aug. 28. 09:59
 2/3 A kérdező kommentje:

pakolás: tojás fehérje + citromlé. (ez kicsit szárít)

Egyébként bőrgyógyászhoz mentem és Sotretet szedtem utána meg Dalicinnal kentem le minden este az arcom. Eltűntek a pattanások is meg a mitesszerek is.

2011. aug. 28. 10:05
 3/3 anonim ***** válasza:
ilcsi fekete szappan és bőrerő szérum
2011. aug. 28. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!