Szőkítés! Hogyan történik, kb. Hány alkalom elegendő?
Természetes barna hajam van es szőkét szeretnek. Fodrász fogja csinálni és őt is megkérdezem majd,csak gondoltam hátha van valakinek tapasztalata.:) tudom, hogy le kell szivatni es gondolom nem lesz elég egy alkalom, de kb. Hany alkalom után lesz jó? A hamvasabb szőke tetszik, de a platinaszőkével is kibékülnék. :) kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban? Van olyan, aki barnából lett szőke és aztán megbánta? Miért?
Köszönöm a válaszokat előre is! :)
Köszönöm a választ! Korábban volt már a hajamban szőke melír és nagyon nagyon jól állt, imádtam, csak aztán valamiért barnát szerettem volna, így egy idő után nem lett beletéve több melír. ("Mindig az kéne, ami nincs"-syndroma. :D) De már egy jó ideje áhítozok a szösziség után, szóval ezt biztos nem fogom megbánni. :)
Jó fodrász fogja csinálni, egyedül tuti nem mernék belevágni, de azért megjegyzem a Mixtont, köszi! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!