Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol van egy jó fodrászat...

Hol van egy jó fodrászat Budapesten?

Figyelt kérdés
olyan,ami nem túl drága, és ahol a fodrász pontosan teljesíti a kérést (nem vágja rövidebbre,nem hagyja hosszabbra) :) ha lehet árakat is kérnék,köszönöm!:)
2010. febr. 7. 17:51
 1/3 anonim válasza:
A kereszt anyum fodrász...nekem mindig jól csinálja...és nem is drága másoknak.. 3ker.csillaghegyen a forrásliget lakóparkban wan az üzlete
2010. febr. 7. 18:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem a Lurdy Házban csinálták meg nagyon szépen, pont amilyenre szerettem volna. Bejelentkezés nélkül, csak bementem és megcsinálták. Nagy Ilona csinálta, már akkor volt egy első alkalmas akció és utána adtak egy 20% engedményes kártyát.

Árak:

[link]

2010. febr. 7. 18:11
 3/3 Vatapeti válasza:
Csak egy jó tanács: a nagyon olcsó helyekkel nem minden kóser. Ami nekem a legjobban bevált az az Árpád hídnál az Apály utcában lévő fodrászüzletben dolgozó Vera volt. Nagyon jó stílusbeli tanácsokat is tud adni.Sajnos árakat nem igazán tudok, de én csak hozzá járok.
2013. máj. 14. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!