Melyik a legjobb fodrászat Budapesten?
Fura, én a Zsidróba kaptam időpontot és még úgy is megcsinálták a hajam hogy fél órát késtem.. :Đ
Na de itt van 2 fodrászat ahol még voltam.
[link] (bocs, nekik valamiért nincs honlapjuk ahogy láttam, de jók!) Én olyan 15-20ezer körül fizettem legutóbb, ebbe minden volt, festés vágás szárítás stb..
a másik meg: [link] itt is jó hajat csináltak nekem. :) Ez meg talán valamivel olcsóbb.
Az első a belváros majdnem, a második meg buda.
Én Hortobágyi Kászonra szavazok!
A szalonja Budán van a Keleti Károly utcában, Close szalon.
Azt szereti a legjobban, ha a vendég bizonytalan vagy egyáltalán nem tudja, hogy mit szeretne - és segíthet neki kitalálni. Ezt azért tudom, mert legutóbb úgy mentem hozzá, hogy ötletem sem volt, milyen hajat szeretnék, de azt tudtam, hogy változtatni akarok. Zseniális hajat vágott! 7900 ft-ot fizettem.
Körülbelül másfél óráig dolgozott a hajamon.
Nem jött be a Hortobágyi Kászonos?
Csak mert most gondolkodok én is rajta...
Szia!
Én régóta járok a 2. kerületben egy sráchoz.
A tapasztalataim alapján rá bízhatod magadat akkor is ha nincsen ötleted. Megbeszéltük, hogy mit fog művelni, de persze nekem ez nem mondott sokat, de a végeredmény nagyon tetszett és magamnak is megtudtam otthon csinálni.Itt találhatjátok meg:
www.runwaystudio.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!