Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi az a BB és CC krém?

Mi az a BB és CC krém?

Figyelt kérdés
és mi a különbség közöttük?
2015. jan. 19. 00:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Alapozó és hidratálókrém kombóként árulják azt a szutykot. :D Vagy fiataloknak jó, vagy olyanoknak akinek minimális fedés kell és nagyjából egyenletes hibamentes a bőrük... Más esetben ne keverjük a szezont a fazonnal, vegyünk normális alapozót és hidratálókrémet...
2015. jan. 19. 02:02
 2/5 anonim ***** válasza:
CC kremnek elvileg erosebb picit a fedese mint a BB-nek..de meg ah sem olyan mint egy alapozo :)
2015. jan. 19. 06:00
 3/5 A kérdező kommentje:

hát, én vettem egyet. Teljesen másra számítottam, annyira reklámozták...

Ez olyan mint egy barnítókrém. Nagyon fehér bőröm van, és a legvilágosabb is sötétebb egy picit mint az én bőröm. A homlokomon volt egy picike piros pötty, de hogy nem csinált semmit, az is biztos...

az egyetlen jó dolog, hogy az orrom és a szemöldököm közt hámlik mikor alapozót kenek rá, bármilyenfajtát. Ettől viszont nem. De még így sem ér semmit...

2015. jan. 19. 07:14
 4/5 anonim ***** válasza:
arra jó, hogy egyenletes réteget képez az arcodon és mehet rá az alapozó :D de amúgy semmit nem ér ... sima hidratálóval is tudsz olyan réteget képezni alapozás előtt,amitől szép lesz a bőröd
2015. jan. 19. 08:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért nem kell lehúzni az összes színezett hidratálókrémet. BB krémet használok (igaz, jó drágát) a mindennapokra, mert az alapozó ilyenkor túl sok lenne, gyönyörű egyenletes fedést biztosít, a bőrpírt, egyenetlenségeket, apróbb pattanásokat szépen elfedi. És tényleg hidratál, télen is csak ritkán hidratálok pluszban alá, mégsem szárad ki a bőröm.
2015. jan. 19. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!