Cell-1 krém tényleg eltünteti a pattanások után maradt hegeket?
https://www.youtube.com/watch?v=Wo0dDDbcO7o
Tényleg igaz lehet?A pattanások utáni hegeimet szeretném vele kenni, szerintetek megvegyem??
Valaki már használt ilyet az arcára??
Véleményeteket várom!!
Wolverine, csak elrontottam az elején :)
50ml-es a gél és van kézkrém is, de arról többet nem tudok csak annyit, hogy 3990.-
jézusom, nehogy megvegyétek ezt a f_st!
ha megnézitek az összetevőit:
láthatjátok, hogy alig van benne a nagy reklámozott csiganyál alapanyagból. ráadásul a 2. összetevője alkohol, ami nagyon szárítja és irritálja a bőrt. szóval ez egy alkoholos hidratáló, amibe tettek kb. egy csepp csiganyálkát. ráadásul rohadt drága mindehhez képest. ennyiért már márkás high end krémeket is vehetnétek.
ha igazi csigás krémet szeretnétek, akkor a koreai benton vagy mizon márkát próbáljátok ki, ebayről rendelhetőek. harmad-negyed-fele annyiba kerülnek, krémtől függően, és az első összetevőjük a csigagél. szóval hatnak.
pattanás utáni hegekre amúgy az aha savas hámlasztás és a c vitaminos szérum is nagyon jó.
sziasztok
én is használom a cell 1 krémet de nem tünteti el a hegeket..közel sem úgy van mint ahogy a tv ben mutatják,bár a pattanásokon "segít" valamennyit...
Áruld már el, hogy hol látod, mennyi csiganyálka van benne, mert én nem találom.
Egyébként nem vagyunk egyformák bőrtípus terén sem, eltérő ideig tart mindenkinél, míg látszik a hatás. Előfordulhat az is, hogy a krém hatástalan, hiszen nem csodaszer. Nekem 4 hét után kezdett elmúlni, igaz nem mindig használtam, mert nekem is szárítja kicsit a bőröm. Viszont egy ismerősöm 1 hét után megszabadult ezektől a pattanás után visszamaradt hegektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!