Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon ciki így elmenni...

Nagyon ciki így elmenni gyantáztatni?

Figyelt kérdés
Nő létemre sajnos elég szőrös vagyok,mert magas a tesztoszteron szintem,amivel nem tudnak semmit kezdeni,egészséges vagyok ezen kivül.Genetikai adottság.A lábam majdnem olyan szőrös mint egy férfinak,a combom is,elöl is hátul is.a hasam is szőrös egy csíkban,intim részen is dús szőrzetem van.Szeretnék elmenni kozmetikushoz gyantáztatni,de ez mindig meggátolt benne,hogy mit fog szólni vagy gondolni,hogy nőként ilyen szőrös vagyok.Van aki hasonló cipőben jár?Elmerjek menni?
2015. jan. 16. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan elmehetsz, egy kozmetikus sok mindent látott már. Mellesleg ez a szakmája, ezt választotta, semmi joga bármit is szólni, vagy gondolni. De szerintem nem fog.
2015. jan. 16. 20:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is ilyen szőrös voltam, de ezen lehet segíteni gyógyszerekkel... valamilyen szinten. Szóval inkább egy rendes orvost keress fel. A gyantázásnak ilyen szőrrel nincs sok értelme, 1 hét alatt kinő.
2015. jan. 16. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!