Pattanásos bőr, zsíros haj?
Fiatalabb koromba is volt pattanásom, aztán évekig fogamzásgátlót szedtem, így elmúltak. Ű
Most mivel Kisbabát szeretnénk, abbahagytam a fogamzásgátlót, és pár héten belül megjelentek az arcomon a csodás mitesszerek, pattanások.
Az orrom eddig is mitesszeres volt, de most egyszerűen az arcom közepén, a homlokomon, az államon minden hol olyan...
És minden nap olyan 4-5 új apró pattanás jelenik meg az arcomon. Kimozdulni már csak egy réteg vakolattal merek,mert nagyon csúnya. Ha ki is nyomom a pattanást a helye jó 1 hétig ott marad. :(
használok arctisztító tejet, tonizálok..nem segít.
Gondolom a hormonváltozás miatt lehet.
Ide tartozhat az is,hogy pár hete iszonyatosan zsírosodik a hajam. Eddig hetente 2x nagyon ritkán 3x mostam meg, most hajmosás utáni napon már lelapul,és zsíros.:(
Kezdem már nagyon csúnyának érezni magam :(
Kozmetikushoz nem szeretnék menni, az már egyszer jól megkínzott...
Van valami ötletetek? valami szuper szappan amivel valamennyire elmúlnak a pattanások ?vagy legalább a hegek halványulnak?
mindenkinek máshogy reagál a szervezete és a bőre. én amikor abbahagytam a gyógyszert olyan pattanások jelentek meg az arcomon amiket nem lehetett kinyomni, rohadtul fájtak aztán nagy nehezen elmúltak.. szerencsére már kiürült a szervezetemből a gyógyszer a plusz hormonokkal együtt ehhez kellett kb. 3 hónap :/ kozmetikushoz mindenképp menj el havonta - 2 havonta, nem árt a bőrödnek egy kis tisztítás, mert lehet az se tesz neki jót hogy nem nyúl hozzá olyan aki érti a dolgát. tonikot ne hazsnálj mert szárítja a bőrt és semmit se ér!
www.mannaszappan.hu
én ezt ajánlom neked, nekem bejött !!! próbáld ki ! van szappan és krém pattanásos bőrre és van hajra is szappan ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!