Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tudok tenni, hogy megnőjön...

Mit tudok tenni, hogy megnőjön a hajam?

Figyelt kérdés
egy ideig nő, de utána elkezd törni és nem veszem észre, hogy nőne...de én szeretnék hosszú hajat, van valami speciális szer..vagy tudtok ajánlani valami hajkrémet, szeretnék olyat amit nem kell kimosni..
2008. aug. 20. 12:48
 1/2 anonim ***** válasza:
hát én is növesztem a hajam!megmondom öszintén 6 honapja nem voltam fodrásznál!én nem csinálok semmit!de lehet kapni Rossmannban hajnövesztö szereket!néz utána ott tuti találsz vmit sztem azok jok meg olvastam már itt is h irták mások!sajna a nevét nemtom!
2008. aug. 20. 19:57
 2/2 anonim válasza:
Régebben én is növesztettem a hajam én egy Sörélesztő nevű tablettát vettem a dm-be lehet kapni ha minden igaz hajat növeszt és áplja akörmöt meg a bőrt. Napi 15 tablettát kell bevenni de nekem nagyon sokknak tünt, olvastam róla h mindenki a maga adagját kitalálhatja én napi 3-at szedtem és egész jó volt:)
2008. aug. 24. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!