Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megéri nekem az epilátor, ha...

Megéri nekem az epilátor, ha ez van?

Figyelt kérdés

Szeretnék epilátort venni, de papírvékony bőröm van. Borotválni is csak akkor tudok, ah előtte jól felkészítem rá a bőröm, másképp leborotválom a bőröm felső rétegét is. Mikor gyantáztattam, akkor kb. a bőröm 40%-ka kiszakadt és utána hónapokig eltartott a gyógyulás. Epilátorral is így lennék vagy az nem bántja a bőrt?

köszönöm!

2015. jan. 15. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem az epilátor még nem bántotta a bőrömet sose.

Viszont ha ennyire érzékeny a bőröd, akkor mindenképpen próbáld ki valahol (családban, barátnők között biztosan van, akinek van) és csak utána vedd meg, ha jó.

2015. jan. 15. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó eséllyel jobb lesz a helyzet, mert ha finoman kezeled, nem nyomod rá, akkor az epilátor csipeszei tényleg csak a szőrszálakat kapják le.
2015. jan. 15. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Az epilátor nincs olyan gyengéd sem mint egy cukorgyanta, szóval nem hiszem hogy ez a legjobb megoldás. De persze próbáld ki.
2015. jan. 15. 14:47
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2015. jan. 15. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!