Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy kicsit őszülő hajból...

Egy kicsit őszülő hajból lehet még melirozottat csinálni?

Figyelt kérdés
Pár evvel ezelőttig melirozott volt a hajam, teljesen olyan mint Jennifer Anistonnak. Amikor mar látszottak elől az ősz hajszálak kitaláltam hogy befestetem sötétszokere. De valahogy nem tetszik, nem is hiszem hogy jol áll, es olyan vörös hatása van, amit utalok, de sajnos ilyen tipusu a hajam. Szeretnem visszacsináltatni a melirosra, mert az jol állt. De ugy hogy a barna részt is festetnem, hogy ne látszódjon az ősz haj. Ugyanolyan barnára mint a természetes hajszinem. Vajon ez lehetséges? Mennyire lesz igy természetes, ha a barna rész is festve van?
2015. jan. 14. 21:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet! Semmi különös nincs a kérésedben. Nem csak egyféle színnel lehet melírozni, hanem sokkal.
2015. jan. 15. 13:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi. Sejtettem hogy lehet, inkább az érdekel jobban, hogy ki tud nézni az is ugyanúgy természetesnek? Hasonlonak mintha eredeti barnaba lennének csíkok?

Kozben meg utána olvastam kicsit es azt írjak, hogy igy jobban roncsolja a hajat, ez igaz?

2015. jan. 15. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!