-Mi hasznal igazan hajzsirosodas ellen valakinek van valami bevalt trükkje, hogy ne kelljen szinte minden nap hajat mosni?
Figyelt kérdés
2015. jan. 12. 15:01
1/3 anonim válasza:
Nekem csak az használt, hogy átálltam, a natúrszappan + almaecet féle hajmosáshoz. Hiába mostam korábban kímélő meg natúrsamponnal, a végén már kétnaponta kellett hajat mosnom, olyan gyorsan zsírosodott.
Ezzel a szappannal mosom a hajam [link] kiöblítem és almaecetes vízzel (2-3 evőkanál almaecet 3-4 deci meleg vízzel felöntve) öntöm le, majd azt is kiöblítem. Balzsamra így nincs szükség, a hajam selymes, fényes és könnyen kifésülhető lesz. Kellett 3-4 hajmosás, mire rendesen átállt erre a hajam, az első-második ilyen mosásnál fura tapintású volt, de utána teljesen jó lett. Így, ezzel a módszerrel elég 4-5 naponta megmosnom, és még az 5. napon sem néz ki olyan ocsmányul, mint a samponos hajmosásnál a második napon.
2/3 anonim válasza:
Nekem eddig a mindennapos hajmosás jelentett megoldást, de nem rég kipróbáltam sprés szárazsampont, így elég két három naponta hajat mosnom, és mégsem tincses, finom illatú és friss a hajam tőle.:)
3/3 anonim válasza:
Nekem csak a hajmosás. De ahogy olvasgattam, meg beszéltem másokkal, nincs is ebben semmi rossz, különös. A legtöbb ember 2-3 naponta mos hajat. Én 2 naponta szoktam. 3-4-et is kibírna a hajam, de a fejbőröm már nem. Ne parázz ezen, csak simán moss hajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!