Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék hajzsírosodás...

Ppetra99 kérdése:

Mit tehetnék hajzsírosodás ellen? Többi lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok! 15 éves lány vagyok, gondolom a hormonműködés miatt zsírosodik hamar a hajam. Vasárnap este + szerda este mosom,Syoss sampont használok, hajvégekre balzsamot és Kallos hajvégápoló szérumot. A hajam nagyon szép, selymes, puha és fényes, de szerdánként már kénytelen vagyok összefogni,mert a hajtövek zsírosak. Hintőport alkalmaztam már, rettenetes volt! A száraz sampon elvét sem támogatom.. Mit tehetnék,hogy szerda estig kibírja a hajam, ne nézzek ki úgy mint aki már egy hete nem mosott hajat? :)

Köszönöm!

2014. márc. 3. 18:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Pedig a száraz samponon kívül mást nem tudok. Mi nem tetszik benne?

Vagy még azt, hogy akkor mosd meg, amikor koszos, zsíros. Elvégre minden más tettrészeddel is ezt teszed. De tudom, hogy sokan ellene vannak a "hogyha zsíros, mossuk meg" elvnek...

2014. márc. 4. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!