Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miteszerek ellen mit tegyek?

Miteszerek ellen mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kinyomkodom magamnak, de utána 3 napra ugyanolyan a helyzet. Valamit rosszul csinálok? Inkább forduljak kozmetikushoz? Mennyit kérhetek egy ilyen kezelésért? Vagy van esetleg más megoldás?

2015. jan. 12. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Fel kell gőzölni az arcot, és ki kell nyomkodni, máshogy nem tűnnek el, és igen, visszajönnek.

Megfelelő étrenddel, elegendő normális folyadék (víz, tea, tej, 100%-os gyümölcslé) fogyasztásával lassítani lehet a visszatérésüket, de kb. kéthetente ígyis-úgyis megint ki kell őket szedni.

Kozmetikushoz fölösleges menni, mert míg Te magadnak érzed, hogy nyomd az adott területet, hogy ne fájjon annyira, addig a kozmetikus nem érzi a Te fájdalmadat, ráadásul ha magadnak csinálod, a pirosság és a duzzanat eltűnik fél nap alatt, ha kozmetikus csinálja, napokig piros, és sebes leszel. És ha kozmetikus nyomkodja ki, mire eltűnnek a sebbek, addigra mehetsz vissza, mert már vissza is jöttek a mitesszerek.

2015. jan. 12. 14:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem. Nagyon köszönöm :)

Még egy kérdés... Hogyan gőzöljem? Forrásban lévő víz felé hajoljak vagy kamillát főzzek?

2015. jan. 12. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Forralj vizet, tedd bele a kamillát, hagyd állni pár percig letakarva, majd hajolj fölé, és mintha inhalálnál, teríts egy törülközőt a fejedre. Legalábbis én így szoktam. Pár percig gőzölöm, majd kinyomkodom őket, végül arcot mosok először meleg, majd hideg vízzel is, hogy a bőröm megnyugodjon és a pórusok összehúzódjanak. Néhány óra alatt el szokott tűnni a pirosság.
2015. jan. 12. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi, hogy gőzölés előtt is mosd meg az arcod, hogy a kosz, ami rárakódott nap közben, ne kerüljön bele a pórusokba nyomkodás közben.
2015. jan. 12. 14:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen. :)
2015. jan. 12. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!