Házi pakolás pattanások ellen valaki? sos!
ha nagyon nem megy kéne a korrektor de én ilyen iszappakolást próbáltam ki amit görögből hoztak az nagyon jó volt.
Hozzávalók
1 csomag élesztő
tej
Elkészítés
Az alábbi élesztős arcpakolás nem csak bőrradírként, de mélytisztítóként is megállja a helyét, sőt a zsíros bőrrel valódi csodát tesz, eltávolítja az elhalt hámsejteket, puhává, simává, ragyogóvá teszi a mitesszeres arcbőrt.
A friss, szétmorzsolt élesztőt 3 evőkanálnyi langyos tejjel keverjük ki, ám fontos, hogy ne használjunk túl sok tejet,mivel a pakolásnak krémszerűnek kell lennie. Az így kapott krémet vigyük fel az arcbőrre, a szemkörnyéket hagyjuk ki. A különösen kényes területekre, mint például a homlok, az orr és az áll, még vastagabban vihetjük fel a házi kencét, amit ha megszáradt, akkor mossunk le langyos vízzel és enyhe dörzsölő mozdulatokkal.
bocs ez ilyen élesztős pakolás :D
remélem tudtam segíteni
Én is 13 vagyok, nekem is vannak miteszerek az orromon és pattanások az arcomon. Én is szeretek házi pakolásokkal.
Nem tudom, h viszonyulsz a vegyszermentes tisztálkodáshoz. Én már kb. egy éve természetes kozmetikumokat használok és nagyon jók. Ez jó tesz a pattiknak is.
Pakolásnak jó a tojásfehérje, méz, fahéj, citromlé, banán- vagy avokádópép, paraficsom, fogkrém, narancs héj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!