Rövid hajjal milyen divatos frizurát lehet csinálni? 16/f
Figyelt kérdés
Mindenkinek hosszú haja van és engem már idegesít, hogy a hosszú hajért van mindenki oda.2010. febr. 6. 15:24
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
"Szabfiú" frizurája már hosszú. Nálam az tartozik a hosszú kategóriába.
2010. febr. 6. 15:59
3/10 anonim válasza:
Először is milyen a stílusod?:D
4/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom magamat így hova sorolni. :D Mindig fehér sport cipőbe járok, valamilyen farmerba (nem répa vagy cső és nem is lógós repperes). Pólóból általában sötétebb színeket hordok( kék, szürke és az árnyalatai) vagy fehér és általában valami nagy felirat van rajta. Szeretem ha csak kicsivel ér az öv alá, de azt meg b**isnak meg pávásnak találam ha már nagyon kicsi. púlóver is hasonló általában cipzáras és kapucnis. De van amikor a mostanában divatos cipzár és kapucni nélküli csíkos pulcsit veszem fel. Kabát sima fekete, szőrös. Röviden ennyi. :D Zenébe szeretem az elektrót, house-t és a hands up-ot (nem tom mennyit mond), viszont diszkóba nem igazán szeretek járni, csak ritkán. Szoktam néha shuffle-t is táncolni, mondjuk a öltözködésük nem jön be. :D
2010. febr. 6. 18:00
5/10 anonim válasza:
nekem ez tetszik,de ha nem ennyire hosszú,akkor ami a katonáknak is van :D oldalt kicsit rövidebb,fent pedig hosszabbra van hagyva
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
érdekes figura?xD hát kössz:D
2010. febr. 6. 21:35
8/10 anonim válasza:
mármint úgy értem,hogy nem vagy hétköznapi :D
9/10 A kérdező kommentje:
szerintem meg épp hogy nagyon hétköznapi. :D követem a divatot de nem leszek hülye páva. xD azok undorítóak:D
2010. febr. 7. 00:41
10/10 anonim válasza:
Na, egy Hands Up-os forma. :D Ennek örülök. :D
Egyebet nem tudok mondani. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!