Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon ritkás a haja, mit...

Nagyon ritkás a haja, mit lehetne ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Üdv!

14 éves koromban elkezdtem növeszteni a hajamat,és akkor buta fejemmel nem törődtem a hajhagymáimmal...

Nagyon megritkult a hajam,mindenhol,és ez még gondolom nem annak köszönhető,hogy a férfi tesztoszteron elkezdte elvonni a tápanyagot a hajhagymáktól.

Mit lehetne tenni,hogy legalább egy kicsit is javulhasson a helyzetem?

Gyorsan zsírosodik,és vékonyszálú....

17/F

2015. jan. 11. 17:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem zsírosodik?

10 éves korom óta,baromira betud zsírosodni,kész csoda,ha 1 éjszaka alatt nem úszok a szírtól....

Be fogom rasztásítani úgy is,már voltam az,csak ismét visszanövesztem,mert el lett rontva...

Remélem így ki tudom majd tolni bőven a hajmosást nálam,és javulás lesz ezen téren :) :D

Tarkómnál eléggé sűrűnek hatott a hajam,ez idő alatt,amíg raszta voltam(nem szívok,semmi drog,még cigizni sem cigizek!)

2015. jan. 13. 15:42
 12/12 Zora242 ***** válasza:
A raszta helyett válassz valami más frizurát, az még jobban tönkre fogja tenni a hajad! A képek alapján van egyfajta férfias kopaszodásod, de a helyzeten első körben javíthatnának az olyan kezelések, mint a prp vagy mezoterápia. Fordulj szakorvoshoz, mielőtt bármilyen egyéb külső szert kezdenél alkalmazni, és mindig tájékozódj az összetevőkről mielőtt bármit is a hajadra kensz!
2015. jan. 15. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!