Le szeretném szivatni a hajamat, vettem port isés krémet is, száraz hajra kell felkenni vagy hogy?
Én a helyedben nem kezdenék hozzá otthon, még úgy sem, hogy évek óta festve van a hajam, az utóbbi években szőkítve, gyakran volt komplett színváltás és havonta végignézhetem, hogy hogyan is csinálják ezt a fodrászok.
Ehhez azért kell egy megfelelő gyakorlat, gyorsaság. Nem állhat a hajadon a szőkítő sokáig és mi történik akkor, ha lassabban haladsz, mint egy fodrász (aki az én hosszú hajamra is percek alatt feldobja a festéket teljesen)? A hajad egyik felén egy órán át lesz rajta, a másik felén húsz percig?
Lehet, hogy ez olcsó megoldásnak tűnik, de ez egy tipikus olyan dolog, amire igaz az, hogy olcsó húsnak híg a leve. Ha nem akarsz fodrászra költeni, akkor ne akarj az eredeti hajadtól sokkal eltérőbb színt, formát.
Ha mégis megpróbálod, akkor komoly esélyekkel indulsz a seprűhajért (amitől kevés csúnyább dolog van), mindezt megkoronázhatod egy erősebb narancssárgás árnyalattal, amit otthoni szőkítéssel nagyon könnyen el lehet érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!