Létezik hogy valakinek nem nő egy adott hosszúságnál tovább a haja?
20 éves vagyok,általános 8.osztály óta bármilyen frizurát vágatok,szinte semmi nem áll jól(erős göndör hajam van,és magas homlokom-frufrut hiába vágatok,nem tudom magamnak megcsinálni).Most kb semmilyen hosszúságú,kb 3 éve növesztem és még mindig csak váll fölé ér.
Mit tehetnék?
Milyen gyakran vágatod? Mikor növesztettem a hajamat, a fodrászom azt mondta, a legtöbben ott rontják el, hogy ritkán vagy egyáltalán nem vágatnak hajat, mikor növesztés van, pedig épp az tesz jót neki, ha legalább havonta egyszer levágják az eltöredezett hajvégeket. Én elmentem hozzá minden hónapban, és tényleg gyorsabban és szebben nőtt a hajam, mint eddig. :)
Viszont más kérdés, hogy vajon mindenkinek megnő-e. Én sokszor próbáltam megnöveszteni, de nekem sem jött össze soha. Mikor a vállam alá ért, hiába volt hosszú, nem volt szép, ezért mindig feladtam és visszavágattam rövidebbre. :C
Szerintem nő, csak felgöndörödik.
Olyan nincs, hogy nem nő tovább.
Persze, hogy ne nő tovább, ha kéthavonta vágatod :D
Mindig levágják azt, amennyit nőtt az idő alatt!!!
Én egy évben kétszer-háromszor vágatok.
Nem szoktam szárítani,szabad levegőn hagyom,hadd száradjon,illetve igen,a vágás: fodrászollóval vágom vissza azokat a részeket,melyek már eltöredeztek,többet sosem vágok.
Volt már hosszú hajam,és a kerek arcformához,ez a rövid ami van nagyon nem néz ki jól.
Ezért szeretném növeszteni.
Fésülni sem szoktam,kézzel rendezgetem el(hát el vagyok vele egy darabig.:))
A ricinusról már hallottam,de volt olyan fodrász,akinek a kezei alatt voltam hogy nem ér semmit.
Nektek köszönöm a tippeket,és ötleteket hogy milyen pakolások,praktikák vannak,kipróbálom őket.
Kedves utolsó!:)
Tulajdonképpen nekem sincs semmi bajom a göndörrel,csak odaírtam hogy milyen hajam van,csak azzal van a problémám hogy sem hosszilag,sem fazonilag nem áll sehogy sem.Mint egy összetúrt szénakazal olyan,szóval...göndör,egyenes mindegy csak álljon valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!