Van valakinek tapasztalata lézeres hegkezeléssel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nyáron nagyon csúnya pattanások jelentek meg az arcomon, amik aztán hegeket is hagytak maguk után. Contractubex géllel próbáltam kezelni, de nem segített. Sok jót olvastam a lézeres hegkezeléssel kapcsolatban, de konkrét tapasztalatokat nem igazán, ezért érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban. Eléggé el vagyok keseredve a bőröm állapota miatt, és más reményt már nem nagyon látok a javulásra :(2015. jan. 7. 12:29
1/1 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz és ott írnak fel rá gyógyszert vagy krémet hogy ne hadjon nyomot magaután. Illetve a lézeres kezeléről nem tudok nagyon mit mondani, rokonomnak volt (csak nem az arcán) és alig látszódik neki egy mm-nyi csík. A pattanásokat ne nyomd ki, attól csak rosszabbodik a helyzet, várd amíg besárgul a közepe és csak akkor nyomd ki.
(Ha már tudtad ezeket, akkor bocsi.)
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!