Hogyan gyógyulnak be a pattanás utáni foltok?
Figyelt kérdés
Jó reggelt mindenkinek, egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy egyes éveimnek eléggé pattanásos voltam sajnos (13-15), jelenleg 16 éves vagyok, rengeteg krémet, oldatot, szeszt használtam már, és most tartok ott csak az arcomon találhatóak ezek a sötét kis foltok, új pattanások már nem jönnek ki, az állam és a homlokom csodálatos, ott sosem jöttek ki, sem hegek, sem foltok nincsenek. Csak az arcomon vannak, és nagyon idegesítőek már, sosem nyúlok hozzá, nem viszket, jelenleg kis rétegben cicaplastot kenegetek rá, de nem látom annyira az eredményét. Ez egy idő után halványul, vagy eltűnik? Mit kellene tennem? Szeretnék már szép, sima arcot, könnyebb lenne minden!
16/F
2015. jan. 6. 06:52
1/1 anonim válasza:
Próbáld ki azt, hogy citrommal (akár a hússal, akár a levével) kenegeted az adott területet. A hajat világosítja, a körmöt egy erősebb színű lakk utáni elszíneződéstől megmenti, emiatt szerintem bőrön is hatásos lehet a halványító képessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!