Mitől zsírosodik ilyen gyorsan a hajam?
Eddig nem zsírosodott, kb 1 hónapja kezdődött. Tegnap pl. délben mostam meg, mostanra meg már annyira nem jó érzésű a hajam (mintha összelenne tapadva), de csak a fejtövemnél. Először általában oldalt (fülem körül) kezd el, aztán meg hátul a fejtövem. Tegnap egésznap leengedve volt, ma meg laza copfba kötve. 2 naponta moshatok hajat emiatt. Sampont, balzsamot semmit nem váltottam. Kipróbáltam a biosampont (régebben is) de az sem jó, attól is ugyanúgy bezsírosodik, moshatom akármeddig. Sok cuccost sem használok rá, csak sampont és a hajvégekre balzsamot, amit utána alaposan ki kell mosni. Nem vasalom, csak szárítom.
Eddig kb 1 héten 2szer mostam hajat most meg 3-4 alkalommal kell. Mitől van ez?
16 vagyok.
De pont hogy eddig zsíros volt és kb 1 éve normalizálódott a helyzet aztán most megint :(
Ne használj balzsamot a hajtövedre, mert zsírosodik a haj tőle, csak hajvégre kend.
Használj száraz sampont, mikor zsírosodik a hajad fújd be a tövét ahol zsírosabb és dörzsöld át, 2 nappal tovább tart így a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!