Ultrahangos zsírbontás otthon?
Kaptam karácsonyra egy ultrahangos zsírbontó készüléket (sajnos nem a forever slimeset:-( )
de remélem ez is hatásos lesz.
Magyar nyelvű leírás nincsen hozzá....
Akik otthon alkalmazzák leírnák nekem, hogy mennyi ideig, milyen időközönként használják?
Nem,csak ket evtizedes edzestapasztalattal es biologiai kepzettseggel tisztaban vagyok vele hogy ez nem így működik.
A honlapokon olvasható altudomanyos működesi leíras is röhejes.
Mellesleg ha működne es kis masszírozassal lehetne zsìrt leadni akkor miert van elhizva a fejlett vilag legalabb egyharmada? Elhiszem hogy hatékonyak a reklamok de hülye ne legyél.
Kedves vagy, de hülye azért nem vagyok.:-)
Ettől függetlenül én meg fogok vele próbálkozni, bár tudom, hogy nem értesz velem most egyet.
A hasamról és a fenekemről nem tudom lefaragni az oda rakodott felesleget...és látok némi narancsbőrt is.
Nem gondolom, hogy kárt teszek magammal, ha egy héten 2-szer alkalmazom...
De egyébként köszönöm a válaszod!
Nem ertem minek olyan készüleket hasznalni amiből csakis káros hatasai lehetnek de a te tested.
Mondjuk sport meg dieta is bejatszhatna ha fogyni akarsz.
"A hasamról és a fenekemről nem tudom lefaragni az oda rakodott felesleget". De igen ha felemeled a segged és elmész tornázni és a kajára is odafigyelsz. Akkor még talán feszes is lehetnél...
Szánalmas kifogás ez lusta emberektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!