Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Otthon szőkítés, ilyen volt,...

Otthon szőkítés, ilyen volt, ilyen most és ilyet szeretnék-képpel. Vélemény, tapasztalat?

Figyelt kérdés

Légyszi csak tapasztaltak írjanak!

Első képen, ilyen volt az eredeti hajszínem, tehát nem festett. [link]

Második képen, ilyenre sikerült 2 próbálkozás után kivilágosítani (nem szőkítőporral) otthon magamnak.

[link]

Harmadik kép, kb ilyet szeretnék.

[link]

Namost azt én is látom, hogy amilyen most, az még pár árnyalattal sötétebb, így amíg nem világosítom ki eléggé, addig nem tudok rámenni egy ilyen szőkével. Illetve ettől világosabbal inkább, mert esélyes, hogy sötétebb árnyalatot kapok. De szerintetek mennyire kellene kivilágosítani, hogy biztosan elég világos legyen egy középszőke festékhez? Elég, ha kicsit világosabb, vagy sokkal világosabbra kell csinálnom előtte?

2014. dec. 30. 21:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
8-as szintig kell kivilágosítanod... ami nem hiszem hogy por nélkül menni fog. De nagyobb bajban majd a lenövések festésekor leszel... mert nem fogod tudni mit kenj rá hogy egyszínű legyen a hajaddal. Jobb lenne fodrászra bízni a szőkítést.
2014. dec. 30. 21:17
 2/17 A kérdező kommentje:
Aha, hát a lenövést ezidáig teljesen jól befedte, amivel eddig világosítottam. Mondjuk ez a szín is már majdnem tetszik, de még egy kicsit világosabbra szeretném.
2014. dec. 30. 21:22
 3/17 A kérdező kommentje:
És a mostani hajszínem hanyas árnyalat szerinted kb? 7-es?
2014. dec. 30. 21:26
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a mostanid 6-os, amit pedig szeretnél, 7-es, max 8-as. Aszkorbinsavaztál, mi? Aztán azzal óvatosan, mert még vissza tud sötétedni. Amúgy az Olia szokott olyan színt varázsolni, mint amilyet ígér, így ha nem félsz attól a festéktől, fuss neki azzal, az a festett hajon is tud világosítani. Persze pont emiatt nem javasolt 1-2 használatnál többre, mert erős, és emiatt jobban is árt.
2014. dec. 31. 01:02
 5/17 anonim ***** válasza:
Bár ha jobban megnézem, lehet 7-es is most a hajad, de az alja sötétebb.
2014. dec. 31. 01:10
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem, nem aszkorbinsavaztam. :D
2014. dec. 31. 09:33
 7/17 A kérdező kommentje:
Igen az alja sötétebb, valamivel.
2014. dec. 31. 09:34
 8/17 A kérdező kommentje:
Egyébként világosító festékkel mentem rá 2x (egyik erősebb volt, mert a gyengébb csak egy árnyalatot világosított), később pedig extra világos hamvasszőkével festettem be, és ilyen lett.
2014. dec. 31. 09:38
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha nem volt festett a hajad, akkor most már rámehetsz a hajfestékkel, mert azok 3 árnyalatot tudnak világosítani.
2014. dec. 31. 09:51
 10/17 A kérdező kommentje:
Ok, majd még azért egy keveset világosítok rajta.
2014. dec. 31. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!