Otthon szőkítés, ilyen volt, ilyen most és ilyet szeretnék-képpel. Vélemény, tapasztalat?
Légyszi csak tapasztaltak írjanak!
Első képen, ilyen volt az eredeti hajszínem, tehát nem festett. [link]
Második képen, ilyenre sikerült 2 próbálkozás után kivilágosítani (nem szőkítőporral) otthon magamnak.
Harmadik kép, kb ilyet szeretnék.
Namost azt én is látom, hogy amilyen most, az még pár árnyalattal sötétebb, így amíg nem világosítom ki eléggé, addig nem tudok rámenni egy ilyen szőkével. Illetve ettől világosabbal inkább, mert esélyes, hogy sötétebb árnyalatot kapok. De szerintetek mennyire kellene kivilágosítani, hogy biztosan elég világos legyen egy középszőke festékhez? Elég, ha kicsit világosabb, vagy sokkal világosabbra kell csinálnom előtte?
Leírom, miket tettem rá, de ugyebár máshogy hat mindenkinél....
Első volt a Perfect Mousse lágy világosító 1000 (ebből 2000-est kerestem volna, de már nem lehet kapni állítólag, legalábbis sehol nem találtam). Ez csak kicsit világosított. Aztán a Palette Mousse color 1200-as világosítóval (ezek mind hab állagúak), de ezt is most akarják megszüntetni. Az még világosított valamennyit, ezután már (persze nem egymást követő napokon, pihentettem azért) a Palette A10 ultra hamvasszőkével mentem rá, ettől lett ilyen, mint most.
Ó, köszönöm, hogy válaszoltál. :)
Mondjuk nem tudom, hogy hatna egy ilyen az én festett hajamon. Egyébként szerintem nagyon szép az eredeti színed is, olyan fényes, hogy először azt hittem, festett. De az a szín is szép, amit kinéztél, én is szemeztem vele, de hát... még próbálkozom egy szebb vörösért, ha már eddig eljutottam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!