Nektek melyik sampon vált be ezek közül zsíros hajra? Vagy mit használtok?
Egyik se. Ott kezdődik a dolog, hogy a zsíros hajra gyártott samponok nagyon nagy része szárítja a hajat, hiszen így szedi le a zsírt, viszont a fejbőr erre úgy reagál, hogy még több és több faggyút termel.
Tini korom óta iszonyat zsíros a hajam, de tényleg annyira, hogy naponta kellett mosnom. Mindent kipróbáltam, az összes drogériás vacaktól kezdve a tízezrekbe kerülő hajkúrákon át a gyógyszertári samponig, nekem ezek váltak be: felváltva használom a DR. IMMUN 25 gyógynövényes sampont a Nivea Hydro Care samponnal, ez így nagyon jó, nem gondoltam volna, hogy a Niveának lehet jó samponja, de ez nagyon jó, így már csak 3-4 naponta mosok hajat (váll alá érő, göndör, iszonyat nagy hajtömeg az enyém).
És persze aranyszabály: hajbalzsamot, ha igényli a haj, kell használni, de csak a hajra, fejbőrre nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!