Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek melyik sampon vált be...

Nektek melyik sampon vált be ezek közül zsíros hajra? Vagy mit használtok?

Figyelt kérdés
Kamillás Babylove babafurdetö, Isana sampon, kamilla sampon, csalán sampon, Syoss volume lift, Dixi sampon, Baba 2in1 sampon és balzsam, bojtorán sampon, Head and houlders, Koffeines balea, Plantur 39 sampon gyógyszertári
2015. jan. 3. 00:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Csalán sampon szárítja rendesen! Azt ne feledd, hogy a sampont csak fejbőrön kell használni míg a balzsamot a fejbőrön kívül mindenre főleg a hajvégekre. Én ezt ciki de 18 éves koromig nem tudtam és a fejbalzsamozástól zsírosodott olyan gyorsan...
2015. jan. 3. 01:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy ideig nagyon korpás és zsíros volt a hajam de én talán ki is nőttem. De a baba 2in1 vált be és abból is a mandulás meg most a kókuszosat használom. :)
2015. jan. 3. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyik se. Ott kezdődik a dolog, hogy a zsíros hajra gyártott samponok nagyon nagy része szárítja a hajat, hiszen így szedi le a zsírt, viszont a fejbőr erre úgy reagál, hogy még több és több faggyút termel.

Tini korom óta iszonyat zsíros a hajam, de tényleg annyira, hogy naponta kellett mosnom. Mindent kipróbáltam, az összes drogériás vacaktól kezdve a tízezrekbe kerülő hajkúrákon át a gyógyszertári samponig, nekem ezek váltak be: felváltva használom a DR. IMMUN 25 gyógynövényes sampont a Nivea Hydro Care samponnal, ez így nagyon jó, nem gondoltam volna, hogy a Niveának lehet jó samponja, de ez nagyon jó, így már csak 3-4 naponta mosok hajat (váll alá érő, göndör, iszonyat nagy hajtömeg az enyém).

És persze aranyszabály: hajbalzsamot, ha igényli a haj, kell használni, de csak a hajra, fejbőrre nem!

2015. jan. 3. 13:36
 4/4 A kérdező kommentje:
koszi :) irhattok meg
2015. jan. 3. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!