Hogyan és mivel tudnám eltűntetni az arcomról a pattanásokat? L
Szerintem menj el kozmetikushoz, ő tanácsot is tud adni, meg ajánlani jó termékeket, és rendbe teszi az arcod. Mellesleg azért is jobb, mintha magadnak kezdenéd nyomkodni az arcod, merrt ő tényleg ért hozzá, és nyoma sem marad.
Ne használj alkoholos cuccokat az arcodra, még véletlen se , attól csak rosszabb lesz.
Az oriflame kozmetikumait tudom ajánlani, nekem a teafás nappali arckrém pár hét alatt rendbe rakta a fejem, de emellett mentolos arcgélt, levendulás tonikot, és Balea Clean&Clear-0 bőrradírt használok. Ezek tényleg jó termékek.
Az ásványi anyagok is elmúlasztják a pattanásaid. És mindig tartsd tisztán az arcodat, ne fertőződjenek el a pattik. A kisebb mitesszerekre hatásos a lehúzhatós maszk. De ezek csak tippek ne kenj fel mindent az arcodra amit találsz, jól vizsgáld ,eg hogy ,ivel kened be a fejed.
Kerüld a "pattanásserkentő ételeket". De csokit asszem ehetsz, mert a közhiedelemmel ellentétben a csokitól csak hízni lehet, pattanásosodni nem.
-teafaolaj
-ne nyomkodd
-ne fogdosd az arcod
-tisztitsd 2x egy nap
-hidratálj ( nekem a kozmetikusom mondta hogy a körömvirágkrém az jó a pattanásra)
-étkezz egészségesen
igyál sok vizet
-kozmetikus havonta
-gózölés
-radirozás hetente, 2 hetente
-egyél olyan ételeket amiben E , A , B , C Vitamin van ez segit .
-ne lógjon aszemedbe a hajad , és ne is hagyd zsirosodni a hajad mert akkor az arcod is zsirosodhat.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!