Háton lévő pattanásokat hogy kell eltüntetni?
Figyelt kérdés
Nagyon utálom őket! Tudom mi okozza, de nem tudok más ruhákat venni... Néha csak úgy jön, hogy elkaparjam, és tudom, hogy ez nem jó, de mégis megteszem. Ma az egyik elkapart pattanásomra ráfeküdtem és majdnem sikítottam. Mivel lehet őket kezelni? (anyuék a mézes megoldásról hallani se akarnak, de krémeket annál inkább vennének...)2014. dec. 29. 08:47
2/2 anonim válasza:
Ha elkaparod semmi nem fog segíteni, mert elfertőzöd, plusz tele leszel hegekkel is ami eltűnni sosem fog. Amúgy étkezz és élj egészségesen. Krémek helyett meg használj fekete szappant meg teafa olajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!