Zsírosodik a hajam, két naponta mosnom kell. A hajvasaló segíthet kitolni a mosást?
Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 16:12
1/12 anonim válasza:
Egyszer egyszer igen ha a tövétől vasalod ki, de ne hosszú távra tervezz mert az nagyon szárítja és töredezetté teszi a hajad nagyon roncsolja. Szóval inkabb ajánlanak olyan samponokat amik zsíros hajra vannak, illetve a hintöport is tudod használni, mikor zsíros a hajad akkor annyit csinalsz hogy a tovekbe szorsz hintőport egy torolkozovel beledörzsölöd és az felszívja a zsíros hajtöveket. Nekem bevállt szerintem mindenképp próbáldd ki
2/12 anonim válasza:
Nem, a hajvasalónak nem sok köze van a zsírosodáshoz, sőt, még szerintem kicsit talán gyorsabban is zsírosodhat tőle.
3/12 anonim válasza:
Ha hordasz sapkát vagy kapucnit lehet h attól, de ha hajmosás
utàn nem száritód meg a hajad rendszeresen akkor a hajad olyan
enzimeket termel amik kiváltó ókai a haj zsirosodásának.
4/12 anonim válasza:
ecetes vízzel öblíteni,fényes lesz a haj,hamar elpárolog az ecet
5/12 anonim válasza:
#3: férfi vagyok, évek óta nem szárítom a hajamat, és ugyanúgy zsírosodik, mint azelőtt, semmi nem változott, 2-3 naponta mosom
6/12 anonim válasza:
3: én se szárítom meg a hajam évek óta és alig zsírosodik, elég hetente mosnom..szóval szerintem ez hülyeség.
7/12 anonim válasza:
nehogy elkezdd csak ezért vasalni a hajad! többet ártanál vele.
8/12 anonim válasza:
nem hinném. Zsíros hajra való sampon kicsit szárítja, és esetleg próbáld meg, hogy nem balzssamozod. Dm-ses balea sampont használok és ahhoz nem kell. 4-5 naponta bőven elég mosni.
9/12 anonim válasza:
Sapkát, párnahuzatot is érdemes mosni, arról visszazsírosodhat.
Amúgy meg télen mindenkinek picit gyorsabban zsírosodik. Főleg a sapka hordás miatt.
10/12 anonim válasza:
Hát nekem csak gyorsabban zsírosodik a hajvasalástól.Sajnos majdnem minden nap hőnek van kitéve a hajam.Ahhoz képest pedig nagyon jól bírja,mert nem látszik rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!