Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tényleg van olyan hajvasaló...

Tényleg van olyan hajvasaló ami nem árt a hajnak?

Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 13:06
 1/6 anonim válasza:
Szerintem minden hajvasaló árt a hajnak, de a legkímélőbb a kerámia bevonatú
2014. dec. 28. 13:11
 2/6 anonim válasza:

A kerámia bevonatú minimálisan árt a hajnak és nincs olyan horror áruk.

Mi 3500 vettünk.

2014. dec. 28. 13:35
 3/6 anonim válasza:

Sziasztok!

Nem vagyok nagy hajvasaló szakértő, mert nem vasalom.

Ettől függetlenül ha az ismeretem nem téves, akkor a haj legfőbb alkotóeleme a keratin. Nos a keratin 200 fokon már rongálódik a szerkezete, ergó maga a haj. Ha ebből indulok ki, akkor mindegy, hogy milyen hajvasalód van, mert egy bizonyos fokon mindegy, hogy milyen eszközzel teszed tönkre.

Ha tévednék, akkor kérlek javíts ki!

2014. dec. 28. 13:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) És hogyha be lehet állítani a hőfokot? (Pl 180 ) tehát mivel az 200 C° alatt van akkor az kevésbé roncsolja a hajat?
2014. dec. 28. 14:03
 5/6 anonim válasza:

Nézd, én tényleg nem vagyok szakértő semennyire sem, de ha be tudnád állítani, akkor gondolom kevésbé. Szerintem hosszú távon ugyan úgy rongálja, max nem olyan drasztikusan. Gondolom, ha alacsonyabb hőmérsékleten vasalod, akkor sokkal tovább tart vagy nem olyan lesz az eredmény.

Ismétlem nem vagyok szakértő, mert soha nem volt hajvasalóm, de biokémiát tanultam.

2014. dec. 28. 14:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy milyen bevonatú, márkájú a hajvasaló a 100-200+ fokos akármi a hajadra nyomva tönkreteszi azt...
2014. dec. 28. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!